vineri, iulie 15

FREE internet WIRELESS in Vama Veche

Poate că este mult, poate că este puţin, însă a fost foarte greu pentru organizatorii din Vama Veche să rezolve problema cea mai importantă a unui proiect ambiţios, mă refer la amenajarea ringului în care să evolueze timp de două luni toţi acei bloggeri care vor să simtă emoţia unei postări făcută din locul în care valul le cade la picior. Acum o să poată să-şi oglindească în timp real chiar şi gândul dintr-un răsărit surprins pe nisipul reavăm, după o noapte de vară petrecută în sunet de chitară şi de glasuri tinere. Terasa "La corturi" oferă internauţilor împătimiţi FREE internet WIRELESS.

BlogStock este un proiect de suflet bazat pe voluntariat, pe afiliere lipsită de interese materiale. El îşi propune să devină un festival anual, cu evenimente poziţionate în mai multe locaţii din ţară.

Întotdeauna, la început a fost cuvântul, însă acum, această fază a fost depăşită: am lansat la apă o navă pe care urmează să o construim mai departe, chiar în timp ce navigăm cu ea , având convingerea că putem să o transformăm într-un "transatlantic” al blogosferei româneşti.

Poate că este mult, poate că este puţin. Multe sunt cele care au început cu un vis.
Vis simplu, dintr-o zi peste măsură de fierbinte!
.

2 comentarii:

Cristian Lisandru spunea...

Da, era necesar şi mă bucur că s-a realizat un astfel de proiect. Pe de altă parte, gânduri bune pentru voi şi numai bine... Micuţul e tare cu şepcuţa aceea...

Virtualkid spunea...

Cristian Lisandru:
A fost foarte dificil, insa am reusit sa depasim obstacolele.

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner