sâmbătă, martie 10

Numărul 877 - tricou de campion al lui Mihai Nesu

Urmăresc emisiunea Antenei 3 în care Mihai Neșu le cere ajutorul celor care l-au urmărit cu sufletul la gură atunci când el, aflat în arena verde, dădea proba dăruirii și a tenacității, apărând culorile clubului sau ale țării sale. A îmbrăcat mereu tricoul echipei sale cu o determinare demnă de tot respectul. Acum, forțat de cruzimea unui moment de imensă neșansă, datorat poate tocmai implicării totale chiar și atunci când miza nu era un trofeu, campionul face selecția propriei echipe de campioni: Mihai Neșu Foundation.

Ceea ce mă surprinde cu adevărat este liniștea din online. Foarte puțini au găsit de cuviință să scrie despre această acțiune, eventual să pună un link spre site-ul său, chiar dacă el este încă în construcție. Cât de greu este să le spui și celor din mediul tău că ți-ai dori să fii tu cel care câștigă tricoul pus în joc, pentru tine, sau pentru cineva drag, iar pentru asta ai dat un SMS la 877 ?

Și dacă nu ar fi să câștigăm, nu ne este greu să mai vorbim și altădată despre frumusețea unui gest atât de simplu. Vorbiți și voi despre Mihai pentru că el este un exemplu pentru toți copiii noștri.
Vorbiți copiilor despre toate tricourile de campioni adevărați. Ele sunt fermentul viitoarelor caractere din arenele lumii, ele sunt cele are ne vor modela prichindeii după chipul și asemănarea performeri veritabili, capabili ca și atunci când se află în suferință să nu se gândească doar la ei. Altfel, ruina o să ne cuprindă...

877 este astăzi numărul unui campion! Vă rog să luptați pentru acest tricou, pe care românii îl prețuiesc la cca 10000 de euro, dar pe care îl puteți câștiga cu numai 2 euro.

Numărul 877 - tricou de campion.

Niciun comentariu:

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner