joi, iulie 12

J'adore - Decât cea mai ciorbă bună

Doua saptamani am fost oaspeti in Galati, orasul care ne cheama si ne respinge aproape in egala masura, care ne incanta pana aproape de sublim, apoi ne pedepseste cu cate un dus rece.

In toate aceste zile, inainte de somnulde pranz, drumrile noastre au trecut pe la o mica terasa de cartier, locul in care am gasit "decat cea mai buna ciorba", mereu proaspata, mereu cu gust de ciorba acrita cu bors adevarat, mereu cu iz de fiertura magica "data-n foc" si sfaraind pe plita bunicii de la Chiraftei.
Poate ca acest articol ar fi fost un advertorial daca acest loc de festin culinar al supelor acrite ar fi facut macar un gest firesc ca sa se promoveze, spre exemplu sa isi faca si un site, macar. Si totusi, motivat de o simpatie reciproca mai veche, patronatul ne-a oferit la sfarsitul fiecarei mese cutie de coca-cola.

Recomandam oricui se afla in trecere prin Galati, in calatorie de placere sau doar cu treburi sacaitoare, sa caute locatia aflata aproape de iesirea din oras, chiar la bulevard, avand convingerea ca este necesar doar sa guste pentru ca apoi sa se intoarca de fiecare data cand drumurile l-or readuce pe aici.

J'adore - "Decat cea mai buna ciorba"!

Niciun comentariu:

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner