miercuri, iunie 19

Din nou la stomatolog

Aproape ca a venit vacanta, iar noi facem deja planuri de calatorie, prima dintre toate prioritatile noastre fiind turismul medical... la Galati.
Mergem din nou la prietenul nostru, medicul specialist stomatolog Neculai Panfile ca sa rezolvam probleme mici pentru cei mici, probleme mari pentru cei mari.
Daca in cazul primei grupe nu discutam decat despre doua mici carii aparute peste noapte, la grupa a doua este vorba despre o operatie de implant dentar, la care doctorul este artist. Tocmai din acest motiv il preferam ca terapeut, in ciuda distantei care ne desparte. Stim sigur ca nu riscam nimic cu el, dar mai ales stim ca nu ne trimite sa facem toate investigatiile posibile si imposibile, multe complet inutile. Fidel obiceiurilor dintr-o alta lume, una care nu era bazata pe consumul fortat de marketeri, in care oamenii nu cumparau servicii complet inutile pentru ca nu exista aceasta industrie a comisioanelor, doctorul Neculai Panfile este un om pentru care merita sa batem drum de aproape cinci sute de kilometri si sa ii fim pacienti.
Pentru noi, Nicu este verificat, nu este primul implant dentar facut la el, si nici prima carie reparata fara frica, fara lacrimi.... ca intre prieteni!

3 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Comentariul anterior a fost şters din cauza unor greşeli de dactilografiere.

Curajos fecior.
Să ai o seară liniştită.

Spunsieu spunea...

Mare lucru sa gasiti doctorul potrivit si sa nu umbli de bezmetic din cabinet in cabinet...Increderea conteaza foarte mult!

Unde iți trimit depeșă?

Vreau adresa ta de e-mail:

Delivered by FeedBurner